Website-ul www.elitfunerare.ro este proprietatea Elit Kars Utilities S.R.L. cu sediul social în București, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/12845/2010, Cod Unic de Înregistrare RO27859851.

⦿ PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Orice reproducere, descărcare, copiere, modificare, utilizare în scopuri comerciale, totală sau parțială a diferitelor elemente ale site-ului (inclusiv conținutul editorial și fotografii) sunt interzise și expune autorul/autorii săi la posibile acționări în justiție. Termenii și Condițiile Generale de vânzare nu autorizează în nici un caz reproducerea, modificarea sau utilizarea comercială a diferitelor elemente ale site-ului.

Tot ceea ce vedeți/citiți pe acest site (așa numitul „Conținut”), ca de exemplu, textele, fotografiile, ilustrațiile, clipurile video sunt protejate de legislația dreptului de autor, precum și de către toate tratatele internaționale aplicabile în domeniul dreptului de autor.

Drepturile de autor pentru conținut sunt proprietatea Elit Kars Utilities S.R.L., sau a unor terțe părți care au cedat licențe pentru materiale către Elit Kars Utilities S.R.L. Conținutul complet al acestui site este protejat de copyright ca operă colectivă, în conformitate cu legislația aplicabilă în materie de drepturi de autor și copyright, iar Elit Kars Utilities S.R.L. este singurul care deține drepturile de a selecționa, coordona, aranja, îmbunătăți, completa, modifica sau șterge informațiile care fac parte din conținut.

⦿ PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Punem foarte mult accent pe respectarea vieții private și suntem foarte exigenți în respectarea regulilor de prelucrare a datelor personale cu caracter personal. În mediul online orice persoană are dreptul de a se opune în mod gratuit fără nicio justificare la prelucrările datelor sale. Conform Legea nr. 129 din 15 iunie 2018 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 102/2005 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum şi pentru abrogarea Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, și Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 2016/679 al Parlamentului European și al consiliului din 27 aprilie 2016, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor personale si de dreptul de a va adresa justiție. Detalierea politicilor noastre în acest domeniu poate fi găsită în Politica GDPR.

⦿ RELAȚIA CU CLIENȚII

Pentru orice informații suplimentare sau reclamații cu privire la produsele/serviciile Elit Funerare, clienții au la dispoziție următoarele modalități de contact:

  • telefonic la numărul : 0770 700 777 de luni până vineri între orele 09:00 si 18:00
  • prin e-mail : elitfunerare@gmail.com

Vă mulțumim,
Echipa Elit Funerare