Blog

Blog2021-11-04T22:40:08+02:00

ELIT FUNERARE

Cele mai recente articole

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, am gândit niște articole care cu siguranță vă vor suscita interesul.

Am lansat noul website Elit Funerare

Am lansat noul website Elit Funerare, cu un design inovator și un look cu totul nou! Elit Funerare este o companie Românească cu peste 10 ani de experiență și activitate continuă în domeniul serviciilor funerare. Website-ul este optimizat pentru desktop, tabletă sau dispozitiv mobil pentru a oferi o experiență a utilizatorului cât mai completă! Vă invităm să ne vizitați la adresa https://elitfunerare.ro.

By |4 noiembrie 2021|Categories: Stiri, Uncategorized|0 Comments

Rânduieli Creștine

Biserica ne arata ca moartea este despartirea sufletului de trup. Atunci cand omul trebuie sa intoarca "la locasul sau de veci" trupul acestuia trebuie "sa se intoarca la pamant" ... "iar sufletul sa se intoarca la Dumnezeu Care L-a dat" (Ecleziastul 12, 5-7). Indiferent de conditia noastra, mai devreme sau mai tarziu, toti parasim aceasta viata intr-o buna zi si ne aratam

Serviciile Funerare din România

Serviciile funerare din tara noastra, cu precadere firmele de servicii funerare din Bucuresti, sunt precum populatia care traieste aici. Serviciile funerare au fost privite in ultimii ani doar din prisma economico-financiara, toata lumea formandu-si ideea ca acest domeniu te poate ajuta sa te imbogatesti repede si sigur. Din nefericire, inexistenta unor reglementari clare dar si din credinta ca “lasa ba, ca merge s-asa”

By |1 noiembrie 2021|Categories: Servicii Funerare|0 Comments
    Go to Top