UMANITATE, TRANSPARENȚĂ ȘI PROFESIONALISM

Peste 10 ani de experiență

Transformați o înmormântare sau comemorare, într-un omagiu pios
adus unei persoane dragi!

Compania Elit Funerare

Firma de servicii funerare Elit Funerare a fost gândită ca răspuns la nevoile credincioșilor de a beneficia de ajutorul personalului instruit și dedicat, teologi și preoți care să asiste atât din punct de vedere duhovnicesc cât și practic, familia îndurerată de pierderea suferită în vederea organizării funeraliilor.

Punând pe primul plan, rânduiala creștină de înmormântare, catehizarea și explicarea tuturor obiceiurilor, continuând cu standardele ridicate de calitate a serviciilor dar și a produselor, aplicarea managementului calitatii ISO9001, ISO18001, ISO14001 și recunoașterea acestora de către organismul IQNet în toate țările din comunitatea europeană, am urmărit și ne preocupă ca toți clientii noștrii să aibă accesul la cel mai bun tratament, ca expresie a iubirii milostive a lui Hristos, față de noi toți, mădulare ale trupului Său tainic, adică al Bisericii.

Serviciile funerare în România

Serviciile funerare reprezintă o categorie aparte de asistență, oferită unei clientele deosebit de eterogene în momente dificile, delicate și, adesea, unor beneficiari nefamiliarizați cu rigorile și procedurile asociate.

Serviciile funerare din România, au început din anul 2016, luna noiembrie, o dată cu publicarea în Monitorul Oficial al României, a H.G 741/2016, să fie reglementate la fel ca și în celelalte state ale lumii civilizate. Nevoia și obligația acordării respectului cuvenit persoanei răposate au făcut ca legiuitorul să accepte și să considere la crearea acestui set de norme.

Pentru că în momentele cele mai delicate, siguranța reprezintă alinare, am conturat un set de planuri pentru neprevăzut, pe care compania noastră le poate oferi pentru fiecare eveniment în parte.

Pentru noi, fiecare înmormântare este un eveniment special

Pentru că în momentele cele mai delicate, siguranța reprezintă alinare, am conturat un set de planuri pentru neprevăzut, pe care compania noastră le poate oferi pentru fiecare eveniment în parte.

Punem la dispoziția dumneavoastră, clienții noștri greu încercați, o gamă largă de produse și servicii, astfel putîndu-vă fi aproape în cele mai grele momente.

Serviciile Elit Funerare